Bio

Zoë behaalde een bachelor journalistiek aan Thomas More. Tijdens haar studies deed ze werkervaring op bij het magazine Flair. Erna studeerde ze nog een master theater-, film en literatuurwetenschap aan de Universiteit Antwerpen. Terwijl freelancete ze voor de regionale zender RTV.

Daarna werkte ze als Eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Ze werkte hier ook als cultureel journalist en schreef theaterrecensies.

Vervolgens deed ze ervaring op in het webteam van Libelle: hier was ze Community Manager en webredactrice. Ze beheerde de sociale media kanalen (Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram) en schreef artikels voor het web. Ze schreef zowel commerciële als niet-commerciële content.

Momenteel freelancet ze en heeft ze verschillende klanten. Ze schrijft leuke, aantrekkelijke teksten die SEO-proof zijn, zowel voor reclamebureaus, als voor particulieren.

Heb jij ook nood aan sterke teksten? Heb je hulp nodig van iemand die kan goochelen met woorden? Contacteer me dan snel via het contactformulier en dan bekijken we de mogelijkheden.